Tietosuojakäytäntö

Mareti Media Oy:n Mobiili.fi Kaupan tietosuojakäytäntö

Päivitetty 9.4.2019

Rekisterinpitäjä: Mareti Media Oy

Y-tunnus: 2263290-6

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Tietosuojavastaava
Mareti Media Oy
Uusikatu 30 A 51 90100 Oulu

1. Tietosuojakäytännön soveltaminen

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Mobiili.fi Kaupan verkkosivuston (kauppa.mobiili.fi) käyttäjiä ja asiakkaita.

2. Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemämme henkilötiedot ovat itse antamiasi tietoja sekä palvelun käytöstä kerättyjä tietoja.

2.1. Itse antamasi tiedot

  • Nimitiedot
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Osoitetiedot
  • Yritysasiakkailta y-tunnus

Lisäksi ottaessasi yhteyttä meihin, tallennamme myös lähettämäsi viestin ja antamasi yhteystiedot.

2.2. Tilauksiin liittyvät tiedot, kuten tilatut tuotteet, ajankohta ja muut olennaiset tiedot

2.3. Palvelun käytöstä kerättävät tiedot

Keräämme tietoa Mobiili.fi Kauppa -sivuston käytöstä WordPress-sisällönhallintajärjestelmän, WooCommerce-verkkokauppajärjestelmän ja Google Analyticsin avulla. Keräämme tietoa myös käyttämiesi laitteiden teknisistä ominaisuuksista voidaksemme tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen. Tietojen kerääminen tapahtuu evästeiden tai käyttäjätunnuksen avulla.

Evästeitä käytetään myös palveluiden toiminnallisuuden mahdollistamiseen ja analytiikkaan sekä mainonnan kohdentamiseen.

Lisätietoja evästeiden käytöstä löydät täältä.

3. Tietojen käyttö

3.1. Sivuston toiminta

Käsittelemme tietojasi käyttäjätilin luomiseksi, sivuston toiminnan mahdollistamiseksi ja palveluiden tarjoamiseksi.

3.2. Mainonta

Tietojasi voidaan käyttää Mobiili.fissa näkyvän ja mainosverkostokumppaniemme mainonnan personointiin ja kohdentamiseen.

4. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme rekisteröitymistietojasi korkeintaan kaksi vuotta viimeisestä kirjautumisestasi sekä yksilöiviä analytiikkatietoja korkeintaan kaksi vuotta. Tilaustiedot säilytetään toistaiseksi.

5. Tietojen käsittely

Tietojasi käsittelevät vain henkilöt, joilla on oikeus ja tarve henkilötietojen käsittelyyn työtehtäviensä hoidon takia.

Käytämme sivuston toiminnassa myös ulkopuolisia palveluntarjoajia, kuten sähköpostipalveluiden tarjoajia ja maksupalvelutarjoajaa Paytrailia. Palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

MailChimpin tietosuojakäytäntöön voit tutustua tästä.

Paytrailin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

6. Tietojen luovuttaminen

Noudatamme henkilötietojen luovutuksissa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Sivustomme sisältää myös kolmansien osapuolten evästeitä.

7. Oikeutesi

Sinun on mahdollista tarkistaa, mitä tietoja Mareti Media Oy:llä on sinusta sekä pyytää tietojesi oikaisemista tai päivittämistä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi. Pyynnöstäsi poistamme tietosi, ellei laki edellytä meitä säilyttämään niitä esimerkiksi kirjanpitotarkoituksiin. Lisäksi sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä sekä pyytää meitä siirtämään tietosi, jotka itse olet meille toimittanut, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle yritykselle.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tietojesi käsittelystä, lähetä tiedustelusi osoitteeseen: [email protected]

8. Tietojen siirto Euroopan unionin ulkopuolelle

Käsittelemme tietoja pääsääntöisesti EU:n ja ETA:n sisällä. Osa käyttämistämme ulkopuolisista palveluntarjoajista voi siirtää tietoja myös EU:n ulkopuolisille palvelimille.

9. Henkilötietojen suojaus

Suojaamme henkilötiedot asianmukaisesti teknisin ja toiminnallisin toimenpitein. Henkilötietoja ylläpidetään asianmukaisesti suojatuilla palvelimella ja palveluissa.

Ilmoittamme palveluiden kautta mahdollisista tietoturvauhkista ja mahdollisista tietoturvaloukkauksista suoraan viranomaisille tai käyttäjälle soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

10. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Kehitämme Mareti Media Oy:n palveluita ja voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä. Muutokset voivat perustua myös tietosuojaa koskevan lainsäädännön muuttumiseen.